Beställ

Skola
Böcker
Teckenmaterial
Spel
Kommunicerande Samspel
Ordramar
Programvara

Föreläsningar

Erbjudanden
Gratis
Produktfilmer

 

 

Så här handlar du 

Det går inte att handla just nu

men om du vill beställa hela eller delar (minst 5 av varje önskad produkt) av lagret kan du höra av dig via mail.

 

För att beställa
I menyn i vänsterkanten klickar du på Beställ för att komma till beställningsformuläret. Där fyller du i antal på det du vill köpa. Klickar du sedan vidare på Sammanställ får du direkt information om kostnad inklusive frakt. För att fullfölja beställningen fyller du i namn och adressuppgifter. Du kommer att få en bekräftelse på din beställning via din e-post.

Betalning
Du kan välja att förskottsinbetalning med Paypal eller kontant vid avhämntning.

Vad kostar frakten?
Genom att klicka på Beställ och sen på "Sammanställ"-knappen får du totalkostnad inklusive frakt för olika varor, vill du inte göra en beställning just nu är det bara att gå tillbaka. Du gör ingen beställning förrän du fyllt i namn och adressuppgifter.Fraktkostnaderna du får fram gäller enbart leveranser inom Sverige. Vill du beställa från utlandet så kan du kontakta oss eller titta själv på postens hemsida för prisuppgift. (Hur mycket dina varor väger står i det sammanställda orderförslaget.)

Särskilda rabatter
Ibland erbjuds särskilda rabatter via föreningar, nyhetsbrev eller annat. Har du tillgång till en sådan skriver du den speciella rabattkoden i meddelandefältet. Dessa rabatter dras av manuellt därför får du två orderbekräftelser, en automatisk med fel totalsumma och inom en dag ytterligare en med rabatten avdragen som är korrekt. Betalar du i förskott väntar du tills du fått den andra orderbekräftelsen!